Vandaag solliciteren,
morgen een
jaarcontract!

Customer & projectcoördinator

Ben jij een organisatietalent in hart en nieren en stel jij graag alles in het werk om de klant tevreden te stellen? Weet jij door jouw planmatige aanpak collega’s zo te bewegen dat projecten optimaal worden ingericht? Dan ben jij de perfecte kandidaat die wij zoeken!

Vandaag solliciteren,
morgen een jaarcontract

Omschrijving

Als customer & project coördinator kom je terecht in een bedrijf volop in ontwikkeling. De mensen binnen Progenta maken het verschil. Door middel van samenwerking, hart voor de zaak en een goede dosis humor proberen ze samen tot een zo goed mogelijk resultaat te komen. Binnen Progenta is iedereen gelijk aan elkaar. Of je er nu 30 jaar werkt of maar een dag. Dit gevoel is door de hele organisatie voelbaar. Heb jij een nieuw idee dat bijdraagt aan de doelen? Ga je gang en breng je initiatief in de praktijk!

Hoe ziet jouw dag eruit?

Je start de werkdag met een overleg met de afdeling Operatie en Sales. Samen bespreken jullie de nieuwe projecten voor het komende kwartaal. Vervolgens maak je met je directe collega een verdeling over wie welk project verder gaat uitwerken. Dan gaan jullie aan de slag om deze projecten in te plannen bij de verschillende klanten. Je stemt bepaalde tijdstippen af met de projectspecialisten en gaat creatief om met enkele planningsuitdagingen om zo voor iedereen een passende oplossing te vinden. Tussendoor werk je de planningsdata bij in het CRM-systeem. Aan het einde van de dag bevestig je de planning aan je collega’s en de klant.

Hier herken jij jezelf in

Jij bent klantvriendelijk ingesteld en houdt van uitdaging en afwisseling. Welk planningsvraagstuk er ook is, jij bent degene die dit al puzzelend weet op te lossen. Je hebt een proactieve houding en denkt in mogelijkheden. Ook ben je positief kritisch naar je collega’s zodat de deadlines gehaald worden. Uit de werkzaamheden blijkt dat je structuur kunt aanbrengen en gedisciplineerd kunt werken. Jij weet op detailniveau wat er speelt.

Dit heb jij ook in huis:

Nauwkeurig ingesteld;

Bij voorkeur enkele jaren ervaring met personeelscapaciteitenplanning;

Bij voorkeur gebruikerskennis van logistieke-/ planningssoftware (bij voorkeur Afas en/of OutSmart);

Signaleren van (commerciële) kansen;

Goede communicatieve vaardigheden en kunnen schakelen op elk niveau in zowel de Nederlandse als de Engelse taal;

Je kunt goed samenwerken en hebt het in je om het voortouw te nemen binnen de afdeling planning;

Een MBO+/HBO diploma op zak;

No-nonsense mentaliteit;

28 – 38 uur per week beschikbaar.

Arbeidsvoorwaarden

Een salaris dat past bij jouw werkervaring; 

Flexibele werktijden en de mogelijkheid om 1 dag in de week thuis te werken;

26 vakantiedagen op basis van fulltime dienstverband;

Pensioenregeling;

Reiskostenvergoeding;

Dagelijkse gezamenlijke lunch op kantoor;

Coaching en de mogelijkheid om te sporten voor/tijdens werktijd;

Ruimte voor jouw ideeën; 

De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en te groeien in je functie;

Een team met fijne collega’s (circa 50 medewerkers)

Dit zijn wij

Sinds 1990 levert Progenta specialistische vloer- en tapijtreiniging voor vele organisaties in diverse sectoren, zoals de zorg, business en overheid. Het dienstenpakket van Progenta is in de loop der jaren uitgebreid met diverse aanvullende diensten op het gebied van specialistisch onderhoud. Wij geven advies over alles wat met vloeronderhoud te maken heeft en leveren hoogwaardige onderhoudsproducten. Wij zijn geen schoonmaakbedrijf maar een kennispartner die midden in de keten van de levensduur van de vloer acteert. Wij selecteren onze klanten selectief bij de diensten welke wij aanbieden. Kwaliteit gaat bij ons altijd voor kwantiteit.

Als specialist op het gebied van vloeronderhoud zijn wij op de hoogte van recente ontwikkelingen in de markt en zijn wij altijd bezig met nieuwe verbeteringen en oplossingen. Zo ontwikkelden wij bijvoorbeeld als eerste in de markt hoogwaardige coatings welke met UV techniek worden uitgehard.

Great Place To Work

Progenta is officieel gecertificeerd als een Great Place to Work! Dat houdt in dat wij ons sinds november 2022 tot de beste werkgevers van Nederland behoren. Je komt terecht in een groeiende organisatie waar jij als persoon centraal staat. De werkomgeving is prettig, hard werken gaat gepaard met veel plezier en gelach. Daarnaast is er ruimte voor gezamenlijke activiteiten, zoals uitjes met de collega’s. Door de hoge betrokkenheid van alle medewerkers krijg je meteen het gevoel dat je in een warm bad stapt en erbij hoort. De lijnen zijn kort, en er wordt open en eerlijk gecommuniceerd.

Direct solliciteren

Heb je interesse in deze functie of wil je meer weten? We vertellen je graag meer!

Suzanne Theeuwen

Eigenaar – Your Recruitment Professional

suzanne@yourrecruitmentprofessional.nl 

06-51940352