Vandaag solliciteren,
morgen een
jaarcontract!

Specialist vloeronderhoud

Heb jij al gewerkt in de schoonmaak- en onderhoudbranche? Zoals in de dagelijkse schoonmaak of als vloeronderhoudspecialist? Dan zoeken wij jou! Wij bieden een leuke fulltime baan waar je kunt doorgroeien. Je krijgt opleidingen op maat, je start met SVS-opleiding vloeronderhoud basis en specialist. Heb je die al in je bezit? Dan ga je door naar de materclasses duurzaam en zeer specialistisch vloeronderhoud. Bij ons mag je aan de slag op de meest bijzondere locaties, van ziekenhuis tot in de rechtbank. En je werkt met de nieuwste machines en leukste collega’s!

Vandaag solliciteren,
morgen een jaarcontract

Hoe ziet jouw dag eruit?

Samen met een collega ben je onderweg naar je eerste klus. Vals meezingen met de radio mag onderweg ūüôā Jullie komen aan bij de klant, een groot advocatenkantoor. De opdrachtgever Randy ontvangt jullie hartelijk met koffie. Samen lopen jullie langs de vloeren die onderhoud nodig hebben. Door jou specialistische kennis over vloeren en materialen zie je direct welke behandeling de vloer nodig heeft. Je geeft je collega een paar tips over welke machine hij het beste kan gebruiken en jullie gaan aan de slag. Wat geeft dat een heerlijk gevoel, de vloer is zo mooi schoon geworden. Lekker bezig!

Tijd om naar de volgende klus te gaan; een ziekenhuis. Daar mag je een harde vloer met behulp van UV voorzien van een nieuwe bovenlaag. Een zeer specialistische taak, dat vind je extra leuk om te doen. Tevreden kijk je naar het resultaat. Je geeft de opdrachtgever tot slot nog een aantal tips om de vloer goed te onderhouden. Met een tevreden gevoel rijden jullie naar huis, weer een mooie dag gehad!

Werkzaamheden

Onderhouden en beschermen van vloeren en meubilair

Kansen om door te groeien naar projectverantwoordelijke en medewerkers te begeleiden

Wat wij vragen van jou

Positief en vrolijk karakter

Zin om jezelf verder te ontwikkelen

Verzorgd uiterlijk

Zin om je handen uit de mouwen te steken

In het bezit van een rijbewijs B

Je wilt doorgroeien

Wat bieden wij jou

Een gezellige baan waar je kansen krijgt om een echte vloerenspecialist te worden. Als er een klik is, dan bieden we je meteen een jaarcontract aan!

Wij houden van blije collega’s en daar doen we alles aan.
Dit bieden wij nog meer:

Goed salaris

Direct een jaarcontract

Overeenkomst tussen de 32 en 38 uur per week

Telefoon en tablet voor je werk

Sportabonnement

Superfijn inwerktraject waar je samen met een buddy de eerste maand alles rustig kunt ontdekken

Wij weten dat specialistisch vloeronderhoud tijd kost. Jij krijgt deze tijd, bij ons geen haastklussen maar perfectieklussen!

Doorgroeimogelijkheden naar een expert

Werkzaam door heel Nederland, dus je hoeft niet dichtbij kantoor te wonen!

Great Place To Work

Progenta is officieel gecertificeerd als een Great Place to Work! Dat houdt in dat wij ons sinds november 2022 tot de beste werkgevers van Nederland behoren. Je komt terecht in een groeiende organisatie waar jij als persoon centraal staat. De werkomgeving is prettig, hard werken gaat gepaard met veel plezier en gelach. Daarnaast is er ruimte voor gezamenlijke activiteiten, zoals uitjes met de collega’s. Door de hoge betrokkenheid van alle medewerkers krijg je meteen het gevoel dat je in een warm bad stapt en erbij hoort. De lijnen zijn kort, en er wordt open en eerlijk gecommuniceerd.

Direct solliciteren

Lijkt het je wat? Laat je gegevens achter en wij bellen je op!

Geen spannend sollicitatiegesprek, maar een leuk ontspannen gesprek. Kopje koffie of thee en onze eigen gemaakt koekjes: vlekkies erbij. Die zijn verrekte lekker! Heb je nog vragen? Karin Geertsen kan je er alles over vertellen via sollicitatie@progenta.com of 0318 749 995. 

Ik wil graag solliciteren voor de functie specialist vloeronderhoud!

    Upload hier je CV en motivatiebrief

    Toegestande bestandstypen zijn: JPG, DOC, DOCX en PDF
    Maximale bestandsgrootte: 25 MB
    Maximale aantal bestanden: 2