Vandaag solliciteren,
morgen een
jaarcontract!

Medewerker
vloeronderhoud

Wil jij vloeren onderhouden met de meest nieuwe machines? Wil je werken op de meest bijzondere locaties, van ziekenhuis tot in de rechtbank? Dan hebben wij een leuke fulltimebaan voor jou! Je gaat aan de slag met het onderhouden van vloeren; van zachte tapijten tot marmeren vloeren. We hebben ruimte voor ervaren en onervaren medewerkers. Als je geen ervaring hebt, dan leiden we je op tot een echte vloerspecialist.

Vandaag solliciteren,
morgen een jaarcontract

Hoe ziet jouw dag eruit?

Je stapt ’s ochtends in de auto met een bakje koffie. Rustig wakker worden met een muziekje aan voordat je je collega oppikt. Samen gaan jullie vandaag naar het Radboud Ziekenhuis in Nijmegen. Jullie worden hartelijk ontvangen door opdrachtgever Tim. Nog een kopje koffie kan er altijd in en je neemt met Tim de opdracht door. Eerst even alle vloeren bekijken voordat je begint. Je ziet meteen dat je een andere machine moet gebruiken om de vloer weer mooi schoon te krijgen. Met je collega haal je de benodigde apparatuur uit de auto en ga je aan de slag. Wat geeft dat een heerlijk gevoel, de vloer is zo mooi schoon geworden. Lekker bezig! 

Tijd om naar de volgende klus te gaan; een advocatenkantoor. Daar mag je een harde vloer met behulp van UV voorzien van een nieuwe bovenlaag. Een zeer specialistische taak, dat vind je extra leuk om te doen. Tevreden kijk je naar het resultaat. Je geeft de opdrachtgever nog een aantal tips om de vloer goed te onderhouden. Met een tevreden gevoel rijden jullie naar huis, weer een mooie dag gehad!

Werkzaamheden

Onderhouden en beschermen van vloeren en meubilair

Kansen om door te groeien naar projectverantwoordelijke en medewerkers te begeleiden

Wat wij vragen van jou

Positief en vrolijk karakter

Verzorgd uiterlijk

Zin om je handen uit de mouwen te steken

In het bezit van een rijbewijs B

Ervaring is niet nodig, wij kunnen jou opleiden! 

Wat bieden wij jou

Een gezellige baan waar je kansen krijgt om een echte vloerenspecialist te worden. Als er een klik is, dan bieden we je meteen een jaarcontract aan!

Wij houden van blije collega’s en daar doen we alles aan.
Dit bieden wij nog meer:

Goed salaris

Direct een jaarcontract

Overeenkomst tussen de 32 en 38 uur per week

Telefoon en tablet voor je werk

Sportabonnement

Super fijn inwerktraject waar je samen met een buddy de eerste maand alles rustig kunt ontdekken

Doorgroeimogelijkheden naar een expert

Werkzaam door heel Nederland, dus je hoeft niet dichtbij kantoor te wonen!

Great Place To Work

Progenta is officieel gecertificeerd als een Great Place to Work! Dat houdt in dat wij ons sinds november 2022 tot de beste werkgevers van Nederland behoren. Je komt terecht in een groeiende organisatie waar jij als persoon centraal staat. De werkomgeving is prettig, hard werken gaat gepaard met veel plezier en gelach. Daarnaast is er ruimte voor gezamenlijke activiteiten, zoals uitjes met de collega’s. Door de hoge betrokkenheid van alle medewerkers krijg je meteen het gevoel dat je in een warm bad stapt en erbij hoort. De lijnen zijn kort, en er wordt open en eerlijk gecommuniceerd.

Direct solliciteren

Lijkt het je wat? Laat je gegevens achter en wij bellen je op!

Geen spannend sollicitatiegesprek, maar een leuk ontspannen gesprek. Kopje koffie of thee en onze eigen gemaakt koekjes: vlekkies erbij. Die zijn verrekte lekker! Heb je nog vragen? Karin Geertsen kan je er alles over vertellen via sollicitatie@progenta.com of 0318 749 995. 

Ik wil graag solliciteren voor de functie medewerker vloeronderhoud!

    Upload hier je CV en motivatiebrief

    Toegestande bestandstypen zijn: JPG, DOC, DOCX en PDF
    Maximale bestandsgrootte: 25 MB
    Maximale aantal bestanden: 2